NIEUWE AGENDA 2021!!!

PME Professional Course

Op 13 juni 2013 internationale erkenning gekregen tijdens de PME Professional Instructor Annual Day in Enfield UK. Ik heb de Internationale Award of Excellence ontvangen en ben hartstikke blij en trots!! De jaren ervoor was het gegaan naar USA en China en dit keer naar Nederland en naar Lies Cakeshop.

De PME Professional  Diploma Cursus  is opgezet door Knightsbridge PME Ltd. speciaal voor iedereen die taarten willen gaan maken in opdracht, dus een taartenbusiness willen starten. De cursus is ook geschikt voor iedereen die zich meer wil verdiepen in taartdecoratie. Het is een combinatie van basis technieken en ook nieuwe technieken. De cursus bij ons bestaat uit zowel theorie en praktijk. Er zijn een drietal modules, PME Module 1 Sugarpaste, PME Module 2 Sugarflowers en PME Module 3 Royal Icing.

Elke module (25 uur) is een aparte cursus en is dus apart te volgen. Dit hoeft niet op volgorde van module nummers. Na het afronden van een module ontvangt je het PME Professional Diploma. Na het afronden van 3 modules met succes ontvang je na de laatste module het PME Professional Master Certificaat.

Bij de PME modules komt het voor dat er huiswerk gegeven wordt om de technieken goed te leren beheersen, houd hier rekening mee in uw planning.

Vanaf januari 2019 gaan wij met nieuwe materialenpakketten werken die veel uitgebreider zijn. Hierdoor kost de PME Cursus nu € 395,00 per module. De lijst met extra benodigde materialen is aardig beperkt geworden. Wat de cursist zelf voor moet zorgen zijn de ingrediënten, cakedrums en dummies.

Module 1 Sugarpaste/fondant: Fondant, gumpaste, tylose, gumpaste, cakedrums en dummies, grote rolstok

Module 2 Sugarflowers: Gumpaste, kleine rolstok, floral wire, florist tape, meeldraad, dust poeder en kniptang

Module 3 Royal Icing & Piping: Royal Icing, Icing Sugar, dummies en cakedrums

Wij hebben lijsten zodat u kunt berekenen hoeveel de cursus u in totaal zal kosten met de extra benodigde ingrediënten/ materialen.

Alle PME Modules bij Lies Cakeshop worden door de eigenaresse Lisette Baars-Frans gegeven, zij is sinds 2008 PME Professional Instructor en heeft als achtergrond bedrijfseconomie gestudeerd, dus heeft veel kennis in huis van het bedrijfsleven zowel in theorie als in praktijk. Na de cursus heb je niet alleen meer technieken geleerd, maar je hebt ook handvatten gekregen om een stap verder te gaan met taartdecoreren. Om een indruk te krijgen van de resultaten van de cursisten kunt u onze facebookpagina bezoeken. Wij hebben bij "Albums" een map van alle modules met alle foto's van cursisten. Zie hierover onze Facebookpagina.

De PME Certificaten worden uitgereikt als u op alle cursus dagen aanwezig bent geweest , projecten afgerond zijn en de vereist niveau behaald is.

 

Module 1 Sugarpaste/Fondant

PME1%20foto2013.jpg 

In deze module komen veel technieken aan bod. Basis technieken zoals vullen en bekleden van een echte taart en ook het bekleden van een dummy taart, crimpen en embossen, draperieën, frills, strikken, embroidery, modelleren van figuren, inleggen en applicaties, stapelen van taarten, zakelijke basis instructie, copyrechten & licenties.Het is raadzaam dat u al eerder een paar taarten heeft bekleed. Zoniet kunt u altijd een basis workshop bij ons volgen.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag. 

PME fondant a.jpg         

Inhoud Materialenpakket :

  • Butterfly Veined Plunger cutter set
  • Teddy Bear Cutter Large
  • Straight Frill Cutter
  • Round Nesting Set
  • Rocking Horse
  • Marzipan Spacers
  • Modelling Tool Blade & Shell
  • Modelling Tool Scallop & Comb
  • Modelling Tool Serrated & Tapered Cone
  • Scriber Needle
  • Bulbulous Cone Tool
  • Design Wheeler
  • Modelling Tool Cutting Wheels
  • Modelling Tool Quilting Tool
  • Smoother Straight Edge
  • Smoother Polisher
  • Impression Mat Classic Dot
  • Impression Mat Small Diamond
  • Impression Mat Floral Design
  • Hollow Pillars 12"
  • Small Rolling Pin Guide Rings
  • Rolling Pin 9"
  • Crimper Open Curve Serrated
  • Crimper Triple Scallop Open Plain
  • Crimper Closed Curve Serrated
  • Crimper Closed Wavy Line Serrated
  • Palette Knife Straight Blade
  • Palette Knife Angled Blade
  • Geometric Multi Cutter - Hexagon
  • Geometric Multi Cutter - Triangle
  • Geometric Multi Cutter - Right Angle
  • Geometric Multi Cutter - Diamond
  • Geometric Multi Cutter - Square
  • Geometric Multi Cutter - Puzzle
  • Cookie n Cake Wedding Cake
  • Cookie n Cake T Shirt
  • Cookie n Cake Crown
  • Sugarpaste Course Book

De verschillende keuzes in data voor Module 1 Sugarpaste/Fondant:

Zaterdag : 13, 20, februari, 06, 13 maart  2021 van 09.30 - 15.45 uur 

Aanmelden: http://eepurl.com/dGOxbf of stuur een email met NAW gegevens en telefoonnummer naar info@liescakeshop.nl

 

Module 2 Sugarflowers:

 

In deze module komen de volgende technieken aan bod: Basistechnieken, bloemen met en zonder draad, fantasie bloemen, rozen, knopjes, orchideeën, lelies, gerbera, fresia, dahlia, anjers, bessen, seizoensbloemen, alternatieven voor suikerbloemen, arrangeren van suikerbloemen, kostprijs & verkoopprijsberekening.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag. 

PME flowers a.jpg

Inhoud materialenpakket :

  • Honeysuckle set of 3
  • Carnation Set of 3
  • Freesia
  • Calyx set of 3
  • Calyx Large set of 3
  • Blossom Plunger cutter set of 4
  • 5 Petal Cutters set of 4
  • 5 Petal Cutters large set of 3
  • Veined Lily Plunger cutter set Medium
  • Veined Ivy Leaf set of 3
  • Veined Rose Leaf set of 3
  • veined Sunflower/Gerbera set of 3
  • Peony set of 3
  • Modelling Tool Bone
  • Modelling Tool Ball
  • Modelling ToolTapered Cones 5/6 star
  • Modelling Tool Flower Leaf Shaper
  • Flower Pics Medium
  • Cattleya Orchid set of 3
  • Cymbidium Orchid Medium set of 2
  • Mini Palette Knife
  • Tapered & Angled Blade Palette Knife
  • Foam Pad Set
  • Brush Set
  • Veined Rolling Out Board
  • Sugar Flowers Course Book

De verschillende keuzes in data voor Module 2 Sugarflowers:

Zaterdag:  20, 27 maart, 03, 10, 18 april 2021 van 09.30 - 15.00 uur

Voor aanmelden klik op deze link http://eepurl.com/gayK8f of stuur een email met NAW gegevens én telefoonnnummer naar info@liescakeshop.nl

 

Module 3 Royal Icing & Piping Module

 

In deze module komen de volgende aspecten aan bod:

Basistechnieken, aanbrengen, gebruik van sjablonen, spuiten van randen, vloeien van icing & extensieranden, ornamenten, kant design, motieven, stapelen & verhoudingen van stapeltaarten, verpakking, vervoer & leveringskosten, prijsrichtlijnen, leveringskosten, assembleren & presentatie.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, diekrijgt u de eerste cursusdag. 

  

Inhoud materialenpakket:

  • Side Scrapers Plastic Pattern set of 4
  • Side Scraper Plain
  • Tall Side Scraper
  • Icing Nail Set
  • Tilting Turntable
  • Adapter set of
  • Piping Bag Stand
  • Premium Icing Bag 8"
  • Premium Icing Bag 10"
  • Premium Icing Bag 12"
  • Disposable Bags pack of 12
  • Parchment Piping Bag Triangles
  • Palette Knife Straight 11.5"
  • Stainless Steel Icing Ruler
  • Stencil Set of 4 Classics Design (JEM removed)
  • Small Deluxe Empty Box
  • Supatube No 0 Writer
  • Supatube No 1 Writer
  • Supatube No 1.5 Writer
  • Supatube No 2 writer
  • Supatube No 3 Writer
  • Supatube No 8 Star
  • Supatube No 13 Star
  • Supatube No 17 Pressure Piping
  • Supatube No 20B Basketweave
  • Supatube No 42 Rope
  • Supatube No 44 Rope
  • Supatube No 51 Leaf
  • Supatube No 53 Broadleaf
  • Supatube No 55 Curved Petal
  • Supatube No 57R Petal Curved
  • Supatube No 57S Petal Straight
  • Royal Icing Course Book

De verschillende keuzes in data voor Module 3 Royal Icing Module:

Zaterdag : 16, 23, 30 januari, 06 februari 2021 van 09.30 - 15.45 uur

 

Voor aanmelden klik op deze link: http://eepurl.com/dI6NmX of stuur een email met je NAW gegeven én telefoonnummer naar info@liescakeshop.nl

Locatie:

Onze workshopruimte is gevestigd op dezelfde locatie als de winkel. Prins Clausstraat 2c, 3991 BX in Houten (Utrecht). Goed te bereiken via A27 en ook met openbare vervoer vanuit Utrecht (lijn 47) en Nieuwegein (lijn 48).

Prijs:

Per module kost de cursus € 395,00 incl. koffie en thee. Minimaal aantal deelnemers 4.

Aanmeldingen:

Voor aanmelden voor bovengenoemde cursussen, klik hier en mail je NAW gegevens, telefoonnummer, cursus en startdatum cursus naar ons. Wij proberen zo snel mogelijk een bevestiging van aanmelding naar u te mailen.

Het cursusbedrag dient over gemaakt te worden op onze bankrekening nummer ING Bankrekeningnr. 4872302 tnv Lies Cakeshop onder vermelding van factuurnummer. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursus dient het volledige bedrag betaald te zijn. Indien uw betaling niet is ontvangen binnen aangegeven tijd, komt u reservering automatisch te vervallen.  Mocht u de cursus toch willen volgen, dient u zich opnieuw aan te melden.

 

Algemene voorwaarde:

·       De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

·       Het cursus bedrag van € 395,-- dient uiterlijk 4 weken vóór aanvang van de cursus betaald te zijn.

·       Mocht u later hebben aangemeld dient het bedrag bij aanmelding (na bevestiging) betaald te worden.

·       Bij betaling dient de factuurnummer en naam vermeld te worden.

·       Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het cursus bedrag geretourneerd. Mocht u  binnen deze tijd annuleren dient u zelf voor een vervanger te zorgen. 

Facebook:

 Bezoek ons op Facebook pagina Lies Cakeshop/Cakefantasie onder "foto's' vindt u alle foto's van ex-cursisten.

http://eepurl.com/gZdNP

 

Aanbieding

FPC Fleur-de-Lys € 8,95 € 4,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 Lies Cakeshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel