Nieuw agenda 2017 najaar staat nu online!! 

PME Professional Course

Op 13 juni 2013 internationale erkenning gekregen tijdens de PME Professional Instructor Annual Day in Enfield UK. Ik heb de Internationale Award of Excellence ontvangen en ben hartstikke blij en trots!! De jaren ervoor was het gegaan naar USA en China en dit keer naar Nederland en naar Lies Cakeshop.

De PME Professional  Diploma Cursus  is opgezet door Knightsbridge PME Ltd. speciaal voor iedereen die taarten willen gaan maken in opdracht, dus een taartenbusiness willen starten. De cursus is ook geschikt voor iedereen die zich meer wil verdiepen in taartdecoratie. Het is een combinatie van basis technieken en ook nieuwe technieken. De cursus bij ons bestaat uit zowel theorie en praktijk. Er zijn een drietal modules, PME Module 1 Sugarpaste, PME Module 2 Sugarflowers en PME Module 3 Royal Icing.

Elke module (25 uur) is een aparte cursus en is dus apart te volgen. Dit hoeft niet op volgorde van module nummers. Na het afronden van een module ontvangt je het PME Professional Diploma. Na het afronden van 3 modules met succes ontvang je na de laatste module het PME Professional Master Certificaat.

Bij de PME modules komt het voor dat er huiswerk gegeven wordt om de technieken goed te leren beheersen, houd hier rekening mee in uw planning. Vanaf augustus 2014 is een basispakket met materialen incl in de cursusprijs. Dit is een basispakket, dus hou rekening dat u nog een aantal materialen en ingredienten dient te kopen. Dus hou hiermee rekening in uw budget. Tijdens de cursus krijgt u 10% korting op alle materialen die u inkoopt in onze showroom gevestigd boven onze workshopruimte.

Alle PME Modules bij Lies Cakeshop worden door de eigenaresse Lisette Baars-Frans gegeven, zij is sinds 2008 PME Professional Instructor en heeft als achtergrond bedrijfeconomie gestudeerd, dus heeft veel kennis in huis van het bedrijfsleven zowel in theorie als in praktijk. Na de cursus heb je niet alleen meer technieken geleerd, maar je hebt ook handvatten gekregen om een stap verder te gaan met taartdecoreren. Om een indruk te krijgen van de resultaten van de cursisten kunt u onze facebookpagina bezoeken. Wij hebben bij "Albums" een map van alle modules met alle foto's van cursisten. Zie hierover onze Facebookpagina.

De PME Certificaten worden uitgereikt als u op alle cursus dagen aanwezig bent geweest , projecten afgerond zijn en de vereist niveau behaald is.

Module 1 Sugarpaste/Fondant

PME1%20foto2013.jpg

In deze module komen veel technieken aanbod. Basis technieken zoals vullen en bekleden van een echte taart en ook het bekleden van een dummy taart, crimpen en embossen, draperieën, frills, strikken, embroidery, modelleren van figuren, inleggen en applicaties, stapelen van taarten, zakelijke basis instructie, copyrechten & licenties.Het is raadzaam dat u al eerder een paar taarten heeft bekleed. Zoniet kunt u altijd een basis workshop bij ons volgen.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag. 

PME fondant a.jpgPME fondant b.jpg

Inhoud:·       

  • 1x Creative plaque cutter and insert (XL) 90mm (3 ½ in)
  • 1x Marzipan spacers
  • 1x Straight edge smoother
  • 1x Plain/fluted oval plaque cutter 127mm (5 in)
  • 1x Teddy bear cutter large (L) 75mm (3 in)
  • 1x Palette knife small straight 230mm (9 in)
  • 1x Closed curved serrated crimper 6mm (¾ in)
  • 1x Butterfly plunger (M) 45mm (1 7/8 in)
  • 1x Texture mat polka dot
  • 1x Diamond plunger (S)
  • 1x Straight frill cutter 6mm (¼ in)
  • 1x Design wheeler
  • 1x Bulbulous cone tool
  • 1x Scriber needle

  De verschillende keuzes in data voor Module 1 Sugarpaste/Fondant:

Zaterdag :  23, 30 september 2017, 07, 28, oktober 2017, 11 november 2017 van 09.30 - 15.00 uur

Zaterdag: 16, 23 december 2017, 6, 13 januari 2018 van 09.30 - 15.45 uur

Maandag : 02, 09, 23, 30 oktober 2017  van 09.30 - 15.45 uur

Woensdag 4, 11, 25 oktober 2017, 1, 8, 15, 22 november 2017 van 19.00 - 22.30 uur

Module 2 Sugarflowers:

 

In deze module komen de volgende technieken aanbod: Basistechnieken, bloemen met en zonder draad, fantasie bloemen, rozen, knopjes, orchideeën, lelies, gerbera, fresia, dahlia, anjers, bessen, seizoensbloemen, alternatieven voor suikerbloemen, arrangeren van suikerbloemen, kostprijs & verkoopprijsberekening.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag. 

PME flowers a.jpgPME flowers b.jpg

Inhoud:

  • 1x ball tool
  • 1x leaf veining tool
  • 1x serrated cone tool (5/6 star)
  • 1x gerbera plunger 16 petal 70mm (2 ¾ in)
  • 1x rose leaf plunger (L) 40mm (1 ½ in)
  • 1x ivy leaf plunger (L) 28mm (1 1/8 in)
  • 1x blossom plunger (S) 6mm (1/4 in)
  • 1x petal cutter (XXXXL) 75mm (3 in)
  • 1x lily cutter (M) 80mm (3 1/8 in)
  • 1x freesia 35mm (1 3/8 in)
  • 1x calyx cutter (SM) 23mm (7/8 in)
  • 1x cymbidium orchid (M)
  • 1x cattleya orchid
  • 1x calyx cutter (XXXL) 60mm (2 ¾ in)
  • 1x honeysuckle set of 3

·    

De verschillende keuzes in data voor Module 2 Sugarflowers:

Maandag : 28 augustus 2017, 4, 11, 18, 25 september 2017 van 09.30 - 15.00 uur

Zaterdag : 11, 18, 25 november 2017, 2, 9 december 2017 van 09.30 -15.00 uur

Maandag : 04, 11,  18 december 2017 08, 15 januari 2018 van 09.30 - 15.00 uur

 

Module 3 Royal Icing & Piping Module

 

PME module 3 c.jpg

In deze module komen de volgende aspecten aan bod:

Basistechnieken, aanbrengen, gebruik van sjablonen, spuiten van randen, vloeien van icing & extensieranden, ornamenten, kant design, motieven, stapelen & verhoudingen van stapeltaarten, verpakking, vervoer & leveringskosten, prijsrichtlijnen, leveringskosten, assembleren & presentatie.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, diekrijgt u de eerste cursusdag. 

PME Royal Icing a.jpgPME Royal Icing b.jpg

Inhoud:

  • 1x Icing ruler 400mm (16 in)
  • 1x Palette knife large straight 290mm (11 ½ in)
  • 1x Premier icing bag 200mm (8 in)
  • 4x Patterned edge side scraper
  • 1x Plain edge side scraper
  • 1x Disposable bags (kit pack of five)
  • 1x Coupler standard
  • 1x Icing nail (M)
  • 1x Tip box small
  • 1x Writer tube 1
  • 1x Writer tube 1.5
  • 1x Writer tube 2
  • 1x Star tube 8
  • 1x Rope 42
  • 1x Rope 44
  • 1x Leaf medium 51
  • 1x Pressure piping 5mm 17
  • 1x Chrysanthemum 55
  • 1x Ambidextrous petal 57S

·        

 De verschillende keuzes in data voor Module 3 Royal Icing Module:

Zaterdag : 26 augustus 2017, 2, 9, 16 september 2017 van 09.30 - 15.45 uur

Maandag: 06 13, 20, 27 november 2017 van 09.30 -15.45 uur

 

Locatie:

Onze workshopruimte is gevestigd op dezelfde locatie als de winkel. Prins Clausstraat 2c, 3991 BX in Houten (Utrecht). Goed te bereiken via A27 en ook met openbare vervoer vanuit Utrecht (lijn 47) en Nieuwegein (lijn 48).

Prijs:

Per module kost de cursus € 275,00 incl. koffie en thee. Minimaal aantal deelnemers 4.

Aanmeldingen:

Voor aanmelden voor bovengenoemde cursussen, klik hier en mail je NAW gegevens, telefoonnummer, cursus en startdatum cursus naar ons. Wij proberen zo snel mogelijk een bevestiging van aanmelding naar u te mailen.

Het cursusbedrag dient over gemaakt te worden op onze bankrekening nummer ING Bankrekeningnr. 4872302 tnv Lies Cakeshop onder vermelding van factuurnummer. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursus dient het volledige bedrag betaald te zijn. Indien uw betaling niet is ontvangen binnen aangegeven tijd, komt u reservering automatisch te vervallen.  Mocht u de cursus toch willen volgen, dient u zich opnieuw aan te melden.

Annuleringen:

Tot 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd. Mocht u binnen deze tijd annuleren dient u zelf voor een vervanger te zorgen.

* Wachtlijst:

Mocht een cursus vol zijn kunt u eventueel nog wel op de reservelijst worden geplaatst.

Facebook:

 Bezoek ons op Facebook pagina Lies Cakeshop/Cakefantasie onder "foto's' vindt u alle foto's van ex-cursisten.

http://eepurl.com/gZdNP

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2017 Lies Cakeshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.