Bake Delicious Red velvet Cake 500 gram

Artikelnummer: 44056
Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 6,25 (inclusief 9% btw)

Red velvet Cake 500 gram

Ingredienten: Suiker, Tarwebloem, tarwezetmeel, Glucosestroop (gedroogd), Zetmeel, Voorverstijfselde Tarwebloem, Rijsmiddel: E4501, Emulator:E475, E433, Tarwezetmeel, Rijsmiddel: E50011, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Verdikkingsmiddel: E415, Verdikkingsmiddel: E415, Specerijen, Sinaasappelschillen.

Bereidingswijze: Red velvet Cake

Voor 1 grote cake. (Ronde taartpan 20 cm)

500 gram Red Velvet

250 gram zachte boter

250 gram ei (ca 5 stuks)

Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige Smeuïge massa. Voeg eerst de Bake Delicious Red Velvet cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingrediënten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag.
Vul een licht ingevet cakeblik tot 2/3 met het beslag.
Bak de cake in 55-65 minuten in de oven op 150 graden. (heteluchtoven 140 graden)
Controleer met een sat‚eprikker of de cake droog is.
Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen.
Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek.

 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 Lies Cakeshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel